WORKSHOPS WERKWIJZE

Wil je op een leuke, laagdrempelige manier je kennis van gezonde voeding vergroten? Dan is het volgen van een workshop wat voor jou! Met vrienden of familie lekker aan de slag met super gezonde ingrediënten. Gewoon bij je thuis! Tussendoor krijg je veel (product)informatie en tips en tricks! Maar het gaat natuurlijk om het proeven….

foto door Freekje Groenemans

WORKSHOPS MOGELIJKHEDEN & TARIEVEN

Good Food Good Mood

Een gezellig avondje met familie, vrienden of collega’s, lekker eten en toch wat meer leren over gezonde voeding, dat is het kenmerk van de Good Food Good Mood workshop. Deze workshop kan naar persoonlijke wensen worden ingericht. Heb je een bepaald thema/product in je hoofd waar je graag mee aan de slag wilt? Je kunt bijvoorbeeld denken aan een workshop gezond ontbijten, healthy snacks, smoothies of een havermout workshop.
De workshop duurt +/- 2 uur. Prijs: vanaf € 20,- p.p. inclusief hapjes en drankjes. Vanaf 6 personen. Exclusief reiskosten.

Heb je zelf een leuk idee voor een workshop maar valt dat niet onder één van de bovengenoemde mogelijkheden, aarzel dan niet en neem contact met me op!