COACHING

Ieder mens is anders, ieder mens is uniek. Dat geldt ook voor het voedingspatroon, er is niet één dieet dat toepasbaar is voor iedereen. Daarom geloof ik in maatwerk! Een eetpatroon dat bij jou past. Door middel van coaching wil ik je helpen het eetpatroon te vinden dat je gezonder én gelukkiger zal maken. Ik geloof erin dat als je bij jezelf blijft en goed naar jezelf kijkt je de motivatie kunt vinden om blijvende veranderingen in je leven aan te brengen. En pas als de motivatie echt uit jezelf komt, kun je kijken naar de doelen die je wilt behalen. Ik geloof niet in betutteling of een wijzend vingertje. Juist inzicht krijgen in de keuzes die je maakt is waardevol. Daar besteed ik dan ook volop aandacht aan.

foto door Freekje Groenemans

COACHING WERKWIJZE

Ik geloof in een laagdrempelige werkwijze. Advies “aan de keukentafel” is dan ook typerend voor Dit Eet Ik. Een luisterend oor, prikkelende vragen en af en toe de nodige schop onder je kont met een kopje thee erbij. Ik vind het dan ook erg belangrijk dat het klikt voor we beginnen met het coachingsgesprek. Het behalen van je doelen is afhankelijk van onze goede samenwerking. Ik begin dan ook met een kennismakingsgesprek (al dan niet digitaal, zie Digital Coaching). Dit gesprek is gratis en vrijblijvend. Tijdens dit gesprek vertel ik je wat ik voor je kan doen en jij verteld mij waarom je contact met me hebt opgenomen. Hebben we er dan samen een goed gevoel over dan kunnen we een intake inplannen. Tijdens het intakegesprek zullen we jouw persoonlijke situatie bespreken ook wordt je gewogen en gemeten. Ik werk met een door mij samengesteld plan, het Dit Eet Ik plancreëer je eigen gezonde levensstijl”. Tijdens het intakegesprek zal ik je hier uitgebreid over informeren. Ook stellen we een traject samen dat het beste bij jou past! In de volgende afspraken coach ik je bij het veranderen van je levensstijl. Heb je gewoon wat vragen of ben je benieuwd of je met je huidige eetgewoontes gezond bezig bent, dat kan natuurlijk ook! Zie hieronder alle mogelijkheden.


COACHING MOGELIJKHEDEN & TARIEVEN

Ik bied een aantal verschillende coachingsmogelijkheden aan:

Persoonlijke begeleiding

Ben je er aan toe om een gezonde relatie op te bouwen met eten? Voor eens en voor altijd van het jojo-effect af? Wil je lekker in je vel zitten? Dan is het persoonlijke begeleidingstraject iets voor jou!

Het Dit Eet Ik Pakket:

Je leert alles over gezond eten en je krijgt inzicht in je eetpatroon en valkuilen. Je kunt hierna zelfstandig aan de slag, want je beschikt over alle kennis en vaardigheden die je nodig hebt om je gezonde eetgewoontes en gewicht te krijgen en te behouden.

 • gratis kennismakingsgesprek om te kijken of jouw hulpvraag past bij Dit Eet Ik;
 • een uitgebreid intakegesprek (ongeveer 90 minuten);
 • 9 vervolgafspraken van 60 minuten;
 • het Dit Eet Ik plan; creëer je eigen gezonde levensstijl;
 • tijdens iedere vervolgafspraak krijg je een body-analyse.

Een traject bestaat uit ongeveer 10 afspraken.
Prijs: € 450,- .

Digital Coaching

Heb je om wat voor reden dan ook niet de mogelijkheid om naar me toe te komen dan is het mogelijk om op afstand te communiceren. Dit Digital Coachings traject bestaat dan ook uit het volgende:

 • gratis online kennismakingsgesprek om te kijken of jouw hulpvraag past bij Dit Eet Ik;
 • intakegesprek;
 • e-coaching (per mail of skype);
 • het Dit Eet Ik plan; creëer je eigen gezonde levensstijl;

Een Digital Coaching traject beslaat ongeveer 10 weken.
Prijs: € 200,- per traject.

Fast FoodScan

Wil je liever een snel advies, dat kan ook. Hiermee kun je checken hoe het met je huidige voedingspatroon staat! 

De Fast FoodScan bestaat uit:

 • kort en bondige analyse van je voedingspatroon;
 • tips & tricks;
 • 5 recepten (ontbijt, tussendoortje, lunch, tussendoortje, diner).

Prijs per scan: € 85,-

Een Goed Gesprek

Heb je vragen over gezonde voeding maar vind je het niet nodig om een coachingstraject op te starten? Dan kun je natuurlijk ook bij me terecht voor een goed gesprek. Je kunt onder het genot van een kopje thee je vragen stellen en ik zal je advies geven gericht op jouw specifieke situatie.

Prijs per gesprek: € 60,-

Alle prijzen zijn inclusief btw. Na afloop van een consult ontvang je een factuur, welke je binnen 14 dagen dient te voldoen (voor meer informatie zie de Algemene Voorwaarden).